Notícies

El Centre Catòlic a la Nit de l’Esport 2019

Nit de l'Esport de L'Hospitalet 2019

El Teatre Joventut de L’Hospitalet va acollir una nova edició de la Nit de l’Esport,  organitzada per l’Ajuntament, en reconeixement als bons resultats esportius obtinguts la temporada passada pels esportistes i pels equips de la ciutat. A l’acte, que va presidir l’alcaldessa, Núria Marín, també hi va assistir el secretari general de l’Esport i l’activitat física, Gerard Figueras; el tinent d’alcaldia d’Educació, Esports i Joventut, Jaume Graells, i el regidor d’Esports, Cris Plaza, entre d’altres.

La Nit de l’Esport premia els esportistes i els equips de les categories sènior o absolutes de la ciutat que en la temporada anterior han ascendit de categoria, han guanyat una lliga, han estat campions de Catalunya o d’Espanya en la seva categoria o han aconseguit un pòdium en campionats europeus o mundials. En aquesta edició es van reconèixer 62 equips i/o esportistes de 18 entitats i 1 centre educatiu.   

El Bàsquet Centre Catòlic va assolir un premi per haver cursat i assolit el segell de qualitat: Q-Esport. A l’acte va asistir el president de la secció: Santi Calvis, que va recollir el premi en nom del club.

Nit de l'Esport de L'Hospitalet 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *