Notícies

L’assemblea aprova la nova Junta presidida per Eduard Arrieta amb una assistència molt àmplia de persones associades

nova junta

L’equip sortint fa un balanç positiu de la seva etapa marcada per les dificultats de la pandèmia i el canvi de concessionari de la cafeteria.

L’assemblea extraordinaria convocada per votar la proposta de nova Junta Directiva d’aquest dilluns ha estat inèdita per la participació que gairebé va arribar al centenar de persones. L’elecció de la nova Junta encapçalada pel soci Eduard Arrieta es va aprovar amb 79 vots a favor, 1 en contra i 7 vots en blanc.

El nou president va fer una presentació dels objectius de la nova Junta prioritzant la millora del rigor en la gestió, la recerca de noves vies de finançament i la comunicació amb els socis com a punts més destacats.

nova junta

L’equip sortint

El president sortint, Josep Chalé, va posar èmfasi en les dues circumstàncies que han marcat el seu mandat amb la gestió de la pandèmia i el canvi en la concessió del bar que han comportat d’una banda una reducció de les activitats durant gairebé dos anys i però també la millora en l’espai principal de trànsit de l’entitat. També el vicepresident del bàsquet sortint, Santi Calvis, va recordar que l’inici de la seva trajectòria a la secció esportiva del Catolic es va iniciar fa 45 anys com a jugador i que després de tot aquest temps a la directiva necessita un aturada per descansar i afrontar nous projectes.

La nova Junta

Arrieta va presentar el seu equip de 10 persones de la nova Junta que gairebé assoleix l’objectiu de la paritat de gènere.

El nou president diagnostica en el Catòlic un potencial cultural i esportiu que s’ha de projectar amb més eficiència al barri i a la ciutat per a que serveixi de base per al projecte del 125è aniversari del Catòlic el 2029.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *