Notícies

Restaurant Centre Catòlic

Restaurant Centre Catòlic

Estimats socis i sòcies, amigues i amics, companys i companyes,

Avui és un gran dia per a la nostra entitat. Avui comença una nova etapa per a un nou Centre Catòlic. 

Amb molt de goig us fem arribar aquest comunicat per a explicar-vos que ahir, 15 de juliol de 2021, i després de moltes  negociacions, es va signar un nou acord per a l’ explotació del bar restaurant que representa la nostra entitat.

Ha estat una espera llarga i feixuga, però sabem que haurà valgut la pena. En els propers dies podreu veure que començaran les obres necessàries prèvies a  la reobertura.  Agraïm la  vostra paciència durant aquest temps en què no heu pogut gaudir d’un espai de referència, el nostre Catòlic, i preguem dispenseu les incomoditats que això de ben segur us haurà causat.

Des de la Junta us volem transmetre la nostra il·lusió per aquesta etapa que ara tot just comença, i que creiem serà només l’inici de tot un seguit de noves i bones notícies. En aquest sentit, ens agradaria que ens acompanyéssiu tot donant la benvinguda al Carles Padrós, del Fornet de la Plaça, qui  ha decidit embarcar-se en aquesta nova aventura amb el Centre Catòlic.

Només ens queda emplaçar-vos a l’Assemblea extraordinària informativa que tindrà lloc al setembre, on us posarem al corrent de l’ evolució del nou projecte, i us n’explicarem tots els detalls. Serà una bona ocasió per a tornar-nos a veure, i celebrar plegats el començament d’aquesta nova etapa.

Moltes gràcies i bon estiu!

Junta Directiva

Centre Catòlic de L’Hospitalet


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *