Notícies

El Certamen poètic Andreu Trias tanca una etapa amb la 25ena edició a l’octubre

25 certamen joan trias

D’aquí dos mesos serà 8 d’octubre. Per tant, d’aquí dos mesos se celebrarà l’acte d’entrega de guardons del 25è Certamen Poètic Andreu Trias. És una fita per a l’actual equip organitzador haver arribat a les 25 edicions consecutives amb una única alteració provocada pel primer any de pandèmia. Ningú s’imaginava el 1997 que s’arribaria a perpetuar 25 edicions d’aquest concurs de poesia en homenatge a l’Andreu Trias.

El passat 15 de juny es va acabar el termini per a la presentació de poemes i ara el jurat té obert el procés d’avaluació de treballs. S’han presentat 36 poemes en total per a les quatre categories d’edat.

S’acumulen els records de totes aquestes edicions que van començar al Teatre Centre Catòlic amb l’actriu Carme Sansa recitant i la locutora Marta Romagosa presentant. La Núria Feliu, el Jesús Rocosa, el Joan Pera, el Jaume Brufau,… els van seguir. Espectacles amb titelles, trapezistes, músics, percussionistes,….han fet brillar els actes d’entrega de guardons. Escriptors, mestres, professores, poetes, bibliotecàries….han estat membres del jurat. I sobretot estudiants, lletraferits, inspirats, poetes d’arreu heu fet possible aquests 25 certamens Andreu Trias amb els vostres poemes.

L’organització prepara un llibret i una exposició commemorativa per a aquesta ocasió especial.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *