Notícies

Fundació La Marató de TV3

Fundació la Marató de TV3

El Centre Catòlic de L’Hospitalet ha sigut una de les entitats que ha col·laborat amb la Marató de TV3 d’enguany, es per aquest motiu que hem rebut una carta d’agraïment per part de la Fundació La marató de TV3 que reproduim a continuació.

Centre Catòlic de l’Hospitalet, Número d’entitat: 9871

Benvolguts/des amics i amigues,

Diumenge 15 de desembre, tots vosaltres vau ser els protagonistes d’un moviment humà excepcional, traduït en festa solidària arreu de Catalunya i en un marcador de 9,4 milions per a la sensibilització social i la recerca biomèdica de les malalties minoritàries.

Aquesta ha estat una Marató molt especial, que s’ha fet des del territori per acostar-se, més que mai, a les persones, a tots els que us hi aboqueu, any rere any, per fer possible aquest projecte únic i increïble. Aquest canvi de format ha estat un gran repte per als mitjans de la CCMA i per a la Fundació, un repte només a l’altura del vostre esforç i la vostra confiança.

Amb vosaltres, hem guanyat! Hem guanyat visibilitat per a les malalties minoritàries i un gran impuls per a la recerca científica d’excel·lència. El marcador aconseguit, que creixerà amb els donatius que arribin fins al 31 de març, aviat es convertirà en avenços que milloraran l’esperança i la qualitat de vida de les persones que tenen una malaltia minoritària i la de les seves famílies.

Ha estat una aventura emocionant que hem viscut tots junts. Gràcies per voler-la compartir amb nosaltres i haver-la fet possible! http://vm203.entorno.es/admin/viamailing/files/archivos/409_0_signatura-lluis-bernabe.png

Lluís Bernabé
Director
Fundació La Marató de TV3

Per reconèixer la vostra implicació en La Marató i perquè la feu extensiva a les entitats i empreses que han col·laborat amb vosaltres, també podreu descarregar-vos el diploma acreditatiu des de l’enllaç següent: http://blogs.tv3.cat/espai-entitats


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *