Notícies

La Junta del Centre Catòlic fa una valoració positiva de les millores realitzades a la seva seu històrica de la Rambla Just Oliveras al llarg de l’any passat

Centre Catòlic de L'Hospitalet

S’està treballant en un projecte de remodelació global de tota la instal·lació.

Al llarg d’aquest darrer any el Centre Catòlic de L’Hospitalet ha realitzat una sèrie de millores a la seva seu centenària de la Rambla de Just Oliveras. Intervencions necessàries per a millorar la qualitat de les activitats que es realitzen, i garantir la seguretat dels usuaris, socis i voluntaris.

En el marc d’aquestes intervencions, fins ara s’ha renovat tot el paviment de la pista de bàsquet, millorant l’adherència i la seguretat dels jugadors i les jugadores. També s’ha reformat  íntegrament un dels vestidors i s’ha construït una rampa nova d’accés a la pista, per a poder superar el desnivell existent amb més facilitat.

A la sala del teatre s’ha ignifugat tot l’interior, butaques i cortinatges i s’ha renovat totalment el sistema de detecció de fums i incendis.

En aquesta línia de seguir treballant per a la millora de tot l’edifici, la Junta ha encarregat a una empresa especialitzada un projecte de remodelació integral de tota la seu.

Al mateix temps   continuem treballant amb l’actual concessionari del bar, per arribar a un acord per tal de donar per finalitzat el contracte i poder oferir  un nou establiment de restauració d’acord amb el que demanen els nostres socis.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *